Föreläsningar, mm

Föreningskunskap.

Denna kurs är för dig som är styrelseledamot eller funktionär i en ideell förening t ex revisor och valberedning. Eller för dig som funderar på att starta en ideell förening. Efter kursen har du kunskap om hur styrelsearbetet bör/kan fungera, hur fördelningen av uppgifter görs, vem som ansvarar för vad och hur man marknadsför föreningarna till en bredare krets. Du som står inför att starta en egen förening har tillräcklig kunskap för att starta och vara delaktig i arbetet med föreningen.

Ord & bild om en resa i främmande land.

Om en resa per motorcykel i Indien. Vi åker genom ett fantastiskt landskap och möter människor och en ny kultur, som just vi inte vet så mycket om. Vi lär oss och vi njuter. Det var en fantastisk resa. Föreläsningen handlar om vår resa, men den handlar också om att vi skall göra medan tid är.

Gotska Sandön

En plats för rekreation, stillhet och närvaro. Denna plats är så nära, men ändå så annorlunda. Den ger möjlighet till stillhet och ro, i ett underbart landskap. Föreläsningen handlar om att komma till ro, men också om hur Gotska Sandön kan te sig.

Ord & bild om en resa – per cykel i ett främmande land (Indien)

Denna gång färdas vi per cykel. Man kommer nära och människorna förundras över vårt tilltag. Färden går längs Indiens västra kust och sträckan blir ca 190 mil i ett fantastiskt landskap och med mängder av underbara möten.  Föreläsningen handlar om vår resa, varför vi reser, hur man kan resa trots – eller tack vare – vår ålder, och om hur Indien är (ur vårt perspektiv).  Den ger många nya bilder på näthinnan och skapar en hel del nya tankar.

För mer information och för bokning av en föreläsning, vänligen kontakta Anette Grinde tfn 0708 905 731, eller per mail; anette.grinde (snabel-a) foretagshuset.net

Föreläsningarna om resor kostar 2500-5000 kr, exklusive moms, beroende av beställare, vilken föreläsning som önskas och/eller antal personer i publiken. öreläsningarna omsluter ca 2 timmar inklusive efterföljande samtal. Reseersättning (18,50/mil) tillkommer för resor till platser som ligger mer än ca 8 mil från Norrtälje.

Öppna föreläsningar om fantastiska Indien har hållits t ex hos

  • Svenska Turistföreningen, Roslagskretsen och Norra Upplandskretsen
  • Svenska Kyrkan i Solna
  • Äldreboendet Solhem, Älmsta
  • Kvinnofrukost Bergshamra Missionskyrka
  • Sockenstugan Roslagsbro, St Eriks Gille

Vi nås på;

  • Tel; 0708-905 731
  • E-post; anette.grinde (snabel-a) foretagshuset.net
  • Postadress; Företagshuset – Eliegatan 11 – 172 73 Sundbyberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vackra siffror i strikt ordnade led.